tinalajnen

En snabb uppdatering innan Zzzzz

Publicerad 2012-03-18 00:01:38 i Allmänt,

Nej men om man skulle ta och gå och lägga sig...! Nätterna är ju fortfarande helt hopplösa! Igår vaknade hon 3 gånger innan klockan blev 24! Och det längsta sovpasset fick jag mellan 01-04! Sucka...! När ska Alice bli bättre på att sova?!

Morrizon mår bättre och det har inte hänt fler "olyckor" på våra golv på hela veckan... Tills idag! Hittade en kissepöl som var miniblodig inne i grovköket! Nu ska han ju bara ha smärtstillande till och med måndag så jag vet inte hur vi ska göra! Han verkar må bättre, sitter inte lika länge på sin toalett och försöker kissa, han springer inte titt som tätt på toan och han tvättar inte pillevippen lika ofta som innan. Men ja, vi får väl se. Han ska ju som sagt ha smärtstillande några dagar till.

Idag har vi varit på kursavslutning på babysimmet och Alice har nu gått 2 kurser! Efter badet åkte vi till Ikea där mamma och pappa mötte upp. Vi inhandlade en ny bokhylla till Alices rum (hon har massa böcker, eller ja ärvegods från när jag var liten) och några diskborstar. Mamma och pappa köpte en spjälsäng som Alice OCH hennes blivande kusin (!!!!) kan ha användning av! Ja just det! Kusin på G!!!! Har vetat någon vecka men nu har Magnus och Hanna outat det för de som skulle informeras först innan nyheten kom ut på annat håll! Åhh det ska bli så spännande att följa Hannas graviditet och så är vi ju självklart nyfikna på vem som flyttat in i hennes mage! Är det en pojkkusin eller flickkusin?! Bara det är en frisk en så spelar det ju ingen roll!!!
Efter Ikea åkte vi till Barnens hus för jag är verkligen helt hispig med det här med bilbarnstol! Vad ska hon ha för någon? Vilken är bäst?! Tyvärr kom vi dit 10 minuter innan stängningsdags så det blev bara en snabb titt. Men vi MÅSTE köpa en snarast. Hu!

Nu kallar sängen, ska upp tidigt imorgon och städa en massa här hemma. Anders har fyllt år och vi har bjudit hit syskonen samt föräldrarna på en liten fika, men vill ju att här ska se fint ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela