tinalajnen

Tre blinda möss

Publicerad 2013-01-19 16:02:16 i

Entrade Synsam i Lund i förmiddags. Pappa och mamma skulle kontrollera sin syn och jag skulle göra en snabbkoll inför ansökningen som jag nämnde igår.
Fick läsa på tavlan, både, med och utan glasögon. Ser så fruktansvärt illa utan mina brillor så det är tur att hjälpmedlet glasögon finns!
När pappa kontrollerade sin syn testade mamma och jag alla möjliga slags brillor! Några riktigt fula ala 70-talet och några som faktiskt var riktigt snygga, när man tänker på det så här i efterhand!
Syntesten gick bra, skanu betala in 220spänn till Trafikverket och sedan skicka in min ansökan. Förhoppningsvis går handläggningstiden fort så att jag kan komma igång - igen....!

Zzzzz

Publicerad 2013-01-19 00:39:11 i

Det blir senare och senare för varje kväll tycker jag! Har konmit in i en bokslukarfas, dvs jag läser böcker och kan inte lägga dem ifrån mig.... Just nu läser jag del 2 i Mari Jungstedts deckarserie om Anders Knutas! Sjukt spännande och som sagt svårt att lägga ifrån mig!

Imorgon ska jag göra ett syntest så jag kan skicka in mina papper för övningskörning, måste ju hålla mitt nyårslöfte. Nu när jag lovat för en gångs skull.

Det andra löftet känns bra, ska väga mig på måndag igen... Kvällens onyttiga var ett Digestivekex - dock fullkornsvarianten. Hoppas den jäkeleb inte hittar vägen till min rumpa!!! One second on the lips - a lifetime on the hips.....

På väg....

Publicerad 2013-01-14 13:27:48 i

...neråt! Blev aningens förvånad när vågen visade -1.7 i morse! På en vecka!! Joy to the world.

Nu kör vi vidare och förhoppningsvis blir jag lika glad nästa vecka!!!!

2013

Publicerad 2013-01-09 23:30:07 i

God fortsättning!!!
Nu kör vi ett nytt år med nya utmaningar!

Har aldrig avlagt ett Nyårslöfte men i år slog jag till med två. Med förhoppning att ett inte spricker!
1. Satsa lite mer på körkortet (har beställt hem papper. Ska kolla synen och betala in för tillståndet)
2. Gå ner 10kg (måste börja ngn stans....! Och har nu börjat med lite LCHF)
Nuuuu kör vi!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela