tinalajnen

Kallt.....

Publicerad 2012-12-03 20:34:28 i

Fy vilken vargavinter det blev på ingen tid alls! Känns ju extra skoj att termostaten i elementet i sovrummet är kasst. Visserlugen har vi över de där 20graderna men för mig, som är frusen av mig, är det alldeles för kallt! Som tur är kommer hela vårt värmesystem att bytas mot ett modernt nu i december så det ska bli skönt att slippa struliga termostatrar.

Efter jobb stack jag och min supergulliga kollega Kate till DinSko där jag införskaffade ett par ordentliga vinterkängor till little miss A! Förhoppningsvis funkar de bra på henne så hon inte fryser när de är ute i snön! Tur jag pälsar på henne kläder när jag är så kass på att pälsa på mig själv :-) vad har gått fel!?

Nu ska jag leta upp en mysig filt och slå mig ner i siffan med en stor kopp the! Behöver det för att värma upp hela kroppen inklusive di smau taurna!

Love

Publicerad 2012-12-02 17:52:11 i

Hur förälskad kan man bli?
Naemi Alice Åhlin - the love of my life

Lussepussies

Publicerad 2012-12-02 17:49:48 i

Jul. Jul. Strålande jul.... Är en låt man kanske hade kunnat lyssna på för att komma i julstämning men.... Inte i den Åhlinska familjen! Vi kör spotify med Queen (just nu), Meat Loaf, Måns Zelmerlöv samt Poison! Har dock lite julstämning då alla julstakar, julstjärnor samt alla julgardiner åkt upp! Idag bakar jag även lussebullar. Hittade inte mitt vanliga recept så fick leta upp ett nytt på nätet, spännande att se om de blir lika bra som de vanliga.

Igår fixade A-girl och jag vår adventsljusstake som förgyllde vår döndagsfrukost i morse! Mysigt att det äntligen är December :-)

Igår hade jag verkligen egentid då jag och några gamla tjejkompisar från högstadiet träffades inne i Malmö! Vi började kvällen på La Roche för lite tapas (deras lamm var sjukt gott). Efter 21 drog vi vidare in på T.g.i.f men det var knökfullt så vi traskade vidare till Paddys där det var minst lika fullt! Till slut hamnade vi på Bishop arms nere vid kanalen! Hade så sjukt skoj! Kändes som denna kväll var riktigt behövd! Skönt att komma bort från vardagen med nattningar osv! Trots att det "bara" fanns en cidersort kvar så slank det ner!
Och, gud vad vi tjejer kan snacka....!

Oj nu är byllarna färdigjästa!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela