tinalajnen

Brrrr

Publicerad 2012-11-29 21:28:19 i

Så sjukt kallt det är! Har traskat Lund runt i vårjacka ikväll! Hur tänkte jag där?! Tyvärr räckte inte ens tights under jeansen för att värma upp en frusen Tina! Imorgon åker vinterjackan på för good - detta året!

På lördag är det veckans höjdpunkt då jag ska träffa gamla tjejgänget (Anna, Josse, Sara och Annika)! Det ska bli så sjukt skoj att ses igen och antar att det kommer bli en massa skratt men förhoppningsvis inte så mycket fokus på barnen (samtliga har barn)! Ser som sagt verkligen fram emot det då jag längtat efter en riktig tjejkväll! Förhoppningsvis förstår Alice att det funkar med pappa en kväll med!




... Ja hon kan vara sån...

Publicerad 2012-11-10 22:45:11 i

sa jag nyss till Anders! Han tittade konstigt på mig och jag insåg att jag, på nytt, hade pratat i sömnen.... Inget ovanligt när det gäller mig men nu var det ett bra tag sen.
Idag har fdniljen varit igång sen 6.30 då Alice vaknade - lagom seg nu med andra ord!
Vid 10 var jag och Josse hemma hos en gammal klasskamrat på ett Me&I-party. Såå många fina kläder de har, köpte dock bara ett set till Alice och en snygg svart top till mig själv! Efter partyt traskade jag hem till mamma och pappa för att färga håret och jag blev faktiskt riktigt nöjd!!! Med en mörk sminkning kan det bli hur fint som helst, hehe.... Eller kanske inte!
Haft jätteont i hslsen ikväll men deg har dämpats lite efter cola-intag. Förhoppningsvis har koldyran haft någon magisk inverkan på min hals. Får se imorgon om det är misär eller ej!
Nattiz

Trött...

Publicerad 2012-11-07 21:06:31 i

Fortsätter med gårdagens tema - trötthet! Men idag har jag en giltlig förklaring, har nämligen shoppat loss på Burlöv Center efter jobb! Vilka klipp jag gjorde.....
* 2 par tregging (jeansleggings)
* 1 tröja
* hårfärg
* 1 par snygga skor
Så är så nöjd!!! Skulle egentligen fått köpt läppglans och en ny maskara men det får helt enkelt bli en annan dag!

Börjar få ont i halsen igen. Är riktigt trött på att vara förkyld! Har dessutom märkt att, efter graviditeten och 32 veckors intensiva kräkmorgnar, har satt spår på mig. Klöks så fort jag har lite för mycket slem som sitter mellan näsan och svalget... Urrk, jag vet!!! Måtte, som sagt, förkylningen snart vara till enda!

Trött

Publicerad 2012-11-06 21:57:22 i

I natt var det ingen bra natt - jag (!!!) kunde inte somna! Tror inte jag riktigt somnade till förräns närmre 4! Och sen vaknade jag strax innan 6! Misär!!! Men eftersom jag är trött nu så hoppas jag på att John Blund tittar in hos mig!
Nattiz

Sjukstugan reports for duty

Publicerad 2012-11-04 00:10:36 i

I måndags kväll insåg jag att det skulle bli en VAB-dag på tisdagen, men att det skulle bli så fruktansvärt långdraget - det hade jag inte räknat med! På fredagen, efter att ha tvättat lillfisens ögon x en miljon/dag, kontaktade jag vårdcentralen och till min stora förvåning fick vi både tid samt även ett recept utskrivet med ögondroppar! Så nu kör vi stenhårt med dropparna så vi får hoppas att de är mindre kladdiga till på måndag då det är dags för ny vecka och förskola (förhoppningsvis).

Idag har vi först varit en låååååång runda på Ikea! Vi var ute efter att köpa ny bäddmadrass till oss, vi har två 80 och idag köpte vi en 160! Nu gäller det bara att köpa nya lakan....! Vi passade även på att spana in en juniorsäng till Alice som hon så småningom ska spendera sina nätter i, hon verkade gilla utbudet så kanske kan tomten komma med en ny säng!?

Avslutningsvis åkte vi till kyrkogården i Dalby där farfar och farmor ligger begravda! Vi pyntade med lite gravdekorationrr och tände ljus. Helt bisarrt att farmor nu varit borta i 4 månader :-/ hoppas du har fått frid!!!
Alice tyckte gravstenen var intressant och hon upprepade frekvent att det var "pippis" (fåglar) på den!

Nu ikväll tittade Magnus och Terri in på en liten minifika med film. Jättetrevligt initiativ och fisan fick Terri till att rita traktorer.... Jag vet inte varför hon fått pippi på dessa fordon men det är ett evigt tjatande! Tur vi inte bor på landet för då hade nog mina öron fått sår! :-)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela