tinalajnen

What a day!

Publicerad 2012-01-21 23:50:26 i Allmänt,

Vilken dag.... Den började bra med att jag fick lite sovmorgon då Anders tog med Alice upp och påbörjade dagens bestyr. När jag kommit upp lekte jag lite med Alice tills det var dags för henne att sova förmiddagsvila - då passade jag själv på att bada. Efter badet var det dags för lite lunch till Alice och sen upptäckte jag att klockan var 12.45 och hög tid att bege sig till Malmö och babysimmet. Det blev, som vanligt, helstressigt när vi skulle iväg och i all hast glömde jag både min plånbok samt Alices mat hemma (detta upptäcktes inte förräns när det verkligen behövdes!).

 När vi kommit till MAS och gått in för att byta om upptäcker jag att jag inte känner igen en enda kotte, ingen av de som vi simmade med förra terminen var där och jag blev då lite orolig om vi tagit fel på dagen. Som tur var, så var vi inte ensamma om att vara ute i sista minuten och 13.35 befann sig 5 småttingar i bassängen tillsammans med varsin förälder. Alice var lite halvt förvirrad när hon kom ner i vattnet men det dröjde inte länge innan hon kom ihåg att vatten = skvätta en massa.

Efter babysimmet åkte vi till Ikea där vi inhandlade en massa plastlådor så vi kan organisera lite bättre uppe på vinden. Det var sjukt mycket folk som trängdes i röran (varför bygger de om på Ikea nu?!?!!!!) så vi blev lite grinigare.... Efter Ikea var det dags för Stoff och stil där jag handlade 8 garner, 2 nålar, 2 olika kardborrband, 4 kantband samt 1 förpackning med vita knappar. När vi kom till kassan och damen slagit in alla varor och jag skulle betala upptäckte jag att jag inte hade min plånbok! Panik! Hade missat, i stressen hemma, att ens plocka upp den från min gamla väska... Virrhöna!

När alla ärenden var gjorda åkte vi och hämtade upp Magnus på hans arbete och sedan åkte vi hem till Hanna som hade fixat fika! Underbart gott!!! Det var här vi kom på att den fina påsen med Alices mat fortfarande var hemma.... Tur hon fortfarande ammas en gpng per dag! Alice hade jätteskoj och busade både med Magnus, Hanna och Elektra. Det var en trött liten fis som vi knäppte fast i bilstolen och körde hem med. Nu sitter vi här i soffan, jag knapprar på den bärbara och Anders pillar med sin mobil... Så sociala vi är! Haha! Fisen somnade strax efter 21 och har bara, hör och häpna, vaknat 1 gång. Är det en "bra" natt på gång? Man kan ju hoppas!

Imorgon ska jag åka till Malmö och gå på bio! Första bian på nästan ett år....! Alice ska, för första gången, passas av sin mormor och morfar men det ska nog gå bra. Varken ser eller hör hon mig brukar det kunna funka. Vi tänkte börja med en liten barnpassning på 1,5-2 timmar så får vi se hur det går. Vi vill kunna lämna ifrån oss henne en stund för att få lite egentid. Men nu ska jag försöka hitta något på Tv:n så både jag och Anders kan socialisera oss med varandra!

Nattiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela