tinalajnen

Äckligt

Publicerad 2012-01-25 22:16:27 i Allmänt,

Usch, jag blev helt illamående nyss! Anders tittar på "Dirty jobs" på Discovery och killen som gör programmet reser runt i USA och provar på så kallade skitiga jobb. I dagens program är han på något stuteri och han har nyss hjälpt en hanhäst (hingst) para sig med en låtsashona för att de skulle få tag på hans spermier... Ja, jag blev illamående. Särskilt när de höll upp behållaren med hästens simkillar... Örrka! Nåja, tur att vi alla brinner för olika saker i arbetslivet! Men usch, nu tvättar han (programkillen) en hona i baken UTAN handskar....

Idag har fisen, a.k.a Alice stått i flera sekunder utan att hålla i sig!!! Jag blev helt eld och lågor när jag pratade med mamma "ANDEEEEERS, titta hon stååååååååår utan att hålla i siiiiiiiiiiig", han blev föga imponerad och förklarade att hon gjorde det tidigare idag med. Aja, huvudsaken är att hon stått!!! Hon har även blivit en hejare på att gå med sin gåvagn. Det går fort och ja, kanske inte så rakt men hon går. Ska bli spännande att se när hon släpperr och går på sina egna ben självständigt. Fast det är ju ingen brådska - hon är ju bara 9 månader än så länge!

Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist. Vi (mamma, pappa och jag) hjälpte mormor och morfar att flytta det sista i deras lägenhet igår. En lägenhet de har bott i nästan 40 (!!!) år. Kändes jättekonstigt att gå runt i deras tomma lägenhet. Har hur många minnen som helst därifrån. Men de blir som sagt inte yngre (morfar är 87 och mormor 80) och det började bli problematiskt med trapporna upp till deras lägenhet. Imorgon skrivs de sista papperna och lägenheten tillhör då en yngre tjej som kommer ha sina egna minnen därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela