tinalajnen

1000000 nyanser av rosa

Publicerad 2011-09-25 22:48:53 i Allmänt,

Ännu en helg tillända. Vart tar alla dagar vägen?

Igår, på Alices 5-månaders dag, var vi på IKEA med mamma och pappa! Det som skulle bli en snabb vända slutade med ett 4-timmars besök och vi blev 3000kronor fattigare! Då det blev ett missförstånd mellan mamma och mig angående när vi skulle åka i lördags blev mamma och pappa utan frukost så vi fikade på ikea. De har börjat med köttbullsbaguetter och tja, vad säger man, det var gott! Och billigt, som det är på ikea. Back to the subject! Vi åkte dit för att handla en garderob och vi kom hem med en garderob (vit med rosa dörrar), en leksaksförvaring (vit med rosa och vita lådor) samt en massa småsaker. Mamma och pappa skulle "bara" köpa en Billy bokhylla men de åkte hem med 2 Billy-hyllor, 1 cd-hylla samt en malm-byrå... Vilken tur vi hade kopplat på släpet på vinröda faran! Nu gäller det bara att få ut alla saker från Alices blivande rum och sen montera alla ikea-möbler som just nu ligger i sina tradiga kartonger i vardagsrummet.
 
Efter ikea-besöket svängde vi inom Hornbach för att se om de hade en stege så vi kan komma upp på vinden då den som låg i vår trädgård kommit bort.... Vi passade även på att kolla på lite olika färger så vi kan måla i loppisens rum, men det finns typ en miljard färgvarianter av rosa... Så vi tog hem lite olika prover så vi kan slåss om vilken färg det ska bli! Vi kom även hem med en stege, yippe!

Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa tillsammans med mammas bror med fru, mammas moster samt min bror! Mamma fyllde ju som bekant 60 förra söndagen men då "rövade" vi ju bort henne så hennes bror fick fira henne idag! Mamma hade beställt goda pajer samt kykclingspett på Anderssons skafferi här i Staffanstorp... Det var ruskigt gott, trots att de skickade med en skinkpaj istället för deras urgoda tacopaj... Får bjuda mamma på min hemmagjorda tacopaj en dag istället!

Imorgon ska jag försöka leta fram ett vettigt foto så att Tack-korten för dopet kan börja skickas ut innan det blir alldeles för pinsamt. Ska antagligen hem till mammsen då hon säkert har många fler foton från dagen än vad Anders och jag har. Sen vid 16.30 kommer en man hit som eventuellt ska köpa vår gamla TV-bänk som just nu ligger ute på Blocket! Hoppas verkligen han tar den för jag pallar inte ha möget ståendes i hallen så mycket längre!

Nu - sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela