tinalajnen

Produktiva veckoslutet

Publicerad 2011-10-02 20:54:06 i Allmänt,

Denna helg har familjen Åhlin varit sjukt produktiva! Igår åkte vi, tillsammans med Anders' bror Magnus samt svärmor&svärfar, ut i skogen och gick en lång och fin promenad. Tanken var att vi skulle till Skrylle men Magnus föreslog ett annat ställe eftersom solen sken och säkert alla skåningar begett sig till Skrylle och vi inte skulle riskera att trängas så for vi söderöver! Det var som sagt jättefint väder och det blev en lagom lång runda. Alice sov nästan hela tiden, vaknade bara till när vi skulle fika! All frisk luft samt de långa sovpassen gjorde dock att hon var ganska svårsomnad igår och somnade inte förräns vid 22....! Då kanske hon sov länge i morse kanske man kan tro. Svar: Nej... 7.15 for rullgardinen (ögonlocken) upp och det jollrades och gurglades tills faren i huset tog sin dotter och gick upp.

Idag har vi switchat om här hemma, eller ja vi och vi - Anders. Alla möbler som stod i kontoret har flyttats till mitt pysselrum som hädanefter kommer vara vårt kontor. "Gamla" kontoret kommer att målas om och bli Alices barnrum! Jag, mamma och pappa var iväg på Hornbach och köpte rosa väggfärg samt tillbehör. Så nu ska det sista bara tömmas och sen ska det målas om. Ska bli riktigt skoj att göra hennes barnrum! Ska se om vi hittar lite saker på Ullared. Är bland annat ute efter en fin gardinstång som passar ett barn. Får se om det blir jackpot!

Har även anmält oss till Babysim i Lund. Jag hoppas så att vi blir antagna och att det inte är så lång kö... Det var faktiskt en tjej i mammagruppen som tipsade om företaget och jag slängde iväg en anmälan i fredags. Om vi kommer med så börjar kursen i vecka 43 annars kommer vi förhoppningsvis med när nästa kurs börjar.

Nu, lite vuxentid innan sängen kallar.
Nattiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela