tinalajnen

Yes! Vi lever!

Publicerad 2017-02-25 01:58:51 i Allmänt,

Varför ändra ett "vinnande" koncept? Här bloggas det minsann ej i onödan (hålla-för-ögonen-emoji).


Det blev inget julfirande i huset som jag hade hoppats på! Flyttkartongerms stod överallt, menar verkligen - överallt! Det är först nu, 2 månader senare som det känns att vi äntligen kommit på plats! Vi firade dock Nyårsafton här hemma :-) 

Besiktningen av huset gick bra, var mest småsaker som behövdes fixas till, förutom golvet i hallen. Vi hade beställt klinkers men det hade missats så det låg trägolv i hallen... Efter en hel del mail- och telefonkorrespondens med Älvsbyhus har vi nu - 2 månader efter inflytt - äntligen fått vårt klinkers!!! Och vad skönt det är med tanke på all jädra slask! 

Varje vecka händer nya saker med/runtomkring huset. Denna vecka har vi äntligen fått vår uppfart stenlagd. Vi har även fått marken utjämnad mot grannarna, förberedelse för anläggning av trädgården! 

Vi har haft tur med våra grannar, både de som vi delar uppfart med samt de vi har vår trädgård mot! De närmsta har en flicka som är i Alices ålder, ser fram mot mildare väder så de kan/vågar leka med varandra. Nu är det mest lite trevande prat när vi möts som hastigast ute på uppfarten. Det ska nog bli bra! 

Vi har överlevt första sleep-overn. För några helger sen sov Ebba (min brorsdotter) över. Det var bus, mys och mellofestivalstittande innan två fnittriga småflickor kom till ro inne i Alices rum! På söndagen däckade jag klockan 15 i soffan zzzzz. 

Nu är klockan alldeles för sent för mitt bästa. Ikväll kommer Jenny hit och det ska bli riktigt skoj :-)

Ses om ytterligare någon vecka... Haha...! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela