tinalajnen

Woop woop!

Publicerad 2016-03-15 22:15:43 i Allmänt,

Christina tappar sin trotjänare (IPhone), sedan 4 år, rätt ner i marken på Leos Leksands parkering. Glaset höll. Puh! Christina ska ta foto på Alicefisen inne på leklandet och upptäcker då att skärmen är stendöd! Gah! Allt, allt, ALLT som fanns lagrat lokalt på mobilen - borta! Nu äntligen känns det som att det mesta laddats hem igen och installerats på nytt! Lyckligtvis hade jag ganska nyligen tömt mobilen på bilder så det kändes inte som värsta tragedien att mobilen dog - bara sjukt onödigt! Den har klarat hur många fall och olyckor som helst men nu var det spiken i kistan! 
Har uppgraderat mig till en nyare modell!
På tal om en nyare modell... Vi ska flytta!! Jag, som ofta är sjukligt impulsiv, fick ett ryck i höstas och skickade iväg en förfrågan till Bjurfors som står för försäljning av nya hus på Vikhemsområdet här i Staffanstorp! Efter mycket tur så fanns ett hus kvar till försäljning som vi förhandsbokade! Efter en dejt med vår bankman så skrev vi papper med mäklaren!! Wohooo! Nu går vi bara och väntar på att bygget ska dra igång och när vi (jag!!!) ska välja tillbehör!!! Det ska bli superspännande! Jag knarkade TheSims som ung och älskade att bygga hus och inreda dem! Det tråkiga var att spela med Simsgubbarna! 
Inflytt är planerat till någon gång Augusti-oktober i år! 
Ser ni... Haha... Här någonstans ska vi alltså bo! 🙈
Det som är jobbigt just nu är allt som måste göras inför en flytt! På torsdag ska vi ha visning och vi har städat och gnott här hemma! Hoppas att vårt lilla radhus faller någon i smaken! Vi har trivts ypperligt men nu är det dags att gå vidare! 

Bjussar på en bild på livsnjutaren som absolut skulle ha en glass på Biltema! Snart fem år... Scheiße! Mein Liebchen! 

Nä, nu är det nog dags för lite sömn! Kommer bli en massiv arbetsdag med både rondarbete samt planering för våren! 


Kommentarer

Postat av: Jenny Hansson

Publicerad 2016-07-07 21:41:39

Ska bli väldigt spännande med er flytt! Så nyfiken på att se ert nya, fina hus. 😄

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela